Maak kennis met onze redactie

Deze experts in onze redactie zorgen ervoor dat de kennisbank altijd compleet en actueel is

Jeroen Bergevoet

mr. J. Bergevoet

Advocaat LEXIO

 

Jeroen Bergevoet is sinds 2001 werkzaam als advocaat, momenteel bij LEXIO, en is gespecialiseerd in aanbesteding, bouw en duurzaamheid.

Maurice Essers

mr. M.J.J.M. Essers

Advocaat Clairfort Advocaten

 

Maurice Essers is advocaat en gespecialiseerd in aanbestedingsrecht & mededingingsrecht en daarnaast auteur van het boek Aanbestedingsrecht voor Overheden.

Wim Nieland

W. Nieland MSc MBA

Directeur Publiek at Aeves Benefit

 

Wim Nieland is gespecialiseerd in inkoop en contractmanagement in de publieke sector. Hij onderzoekt en publiceert veel binnen dit vakgebied.

Thea Smid Verheul

T. Smid-Verheul

Zelfstandig inkoopadviseur bij Twinkel

 

Thea Smid-Verheul is zelfstandig inkoopadviseur en werkt bevlogen voor innovatie, duurzaam inkopen, circulair inkopen en social return. Voorheen was zij werkzaam bij de gemeente Utrecht.

Anke Stellingwerf

mr. A. Stellingwerff Beintema

Advocaat partner Maasdam Broers Fischer

 

Anke Stellingwerff Beintema is partner en advocaat bij Maasdam Broers Fischer en gespecialiseerd in mededinging, aanbesteding en staatssteun.

Antoinette Vriend

Drs. A. Vriend

Eigenaar Omnifocus

 

Antoinette Vriend richt zich op de sectoren overheid en zorg en is expert in E-aanbesteden

mr. C.A.M. Lombert

Advocaat Loyens & Loeff

 

Claire Lombert is advocaat bij Loyens & Loeff en gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, staatssteunrecht, Europees recht en contractenrecht. Zij adviseert zij zowel aanbesteders als inschrijvers en is auteur van het boek Aanbestedingsrecht voor overheden.

Kennismaken met de kwaliteit en expertise van onze redactie?

Onze auteurs

De link naar uw praktijk

Leyla Bozkurt

mr. L. Bozkurt

Advocaat Maverick Advocaten

 

Leyla Bozkurt is advocaat bij Maverick Advocaten en staat als specialist op het gebied van aanbestedingsrecht en contractenrecht zowel aanbestedende diensten als inschrijvende ondernemingen bij.

Iris Hendriksen

mr. I. Hendriksen

Stibbe Advocaten

 

Iris Hendriksen is advocaat bij Stibbe en gespecialiseerd in bouw, aanbesteding, Public Private Partnerships en vastgoed.

Sven Saric

mr. S. Saric

ProRail

 

Sven Saric is advocaat aanbestedingsrecht en is, na een aantal jaar als advocaat bij De Haan, nu bedrijfsjurist bij ProRail.

Mr. A.L. Appelman

De Haan Advocaten & Notarissen

 

Arnold Appelman is advocaat en partner bij De Haan Advocaten & Notarissen en gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en staatssteunrecht. Hierin adviseert hij zowel overheidsinstanties als bedrijven.

Tim Robbe - webinar Onderhandelingsprocedure

mr. drs. T.H.G. Robbe

Victor Advocaten

 

Tim Robbe is advocaat bij Victor advocaten en zijn werk richt zich op het publieke domein, en dan het sociale domein en zorg in het bijzonder.

mr. M. Bassie

Flex-Beheer

 

Mark Bassie werkt als zelfstandig adviseur en onderzoeker via het bedrijf Flex-Beheer op het snijvlak van Inkoop, HR en Finance aan thema’s rond flexibilisering, inhuur en recruitment.

AevesBenefit

 

De juristen van AevesBenefit volgen de ontwikkelingen binnen het aanbestedingsrecht op de voet. Iedere week bespreken zij de Uitspraak van de week. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan diverse thematische commentaren.

Hekkelman Advocaten & Notarissen
Dirkzwager Advocaten & NotarissenQ

Op de hoogte blijven van nieuwe whitepapers & webinars van onze redactie?

Redactie Tender Nieuwsbrief

 

De Tender Nieuwsbrief verschijnt 8 keer per jaar en behandelt visies, achtergronden en actuele ontwikkelingen rond het thema Europees aanbesteden.

Ingrid Dolmans Bude

mr. I.A.H. Dolmans-Budé

Dolmans Budé Legal BV

 

Ingrid Dolmans-Budé is juridisch adviseur bij Dulmans Budé Legal BV. Zij heeft zeer veel ervaring met het opzetten en begeleiden van (Europese) aanbestedings- en contracteringstrajecten.

Sanne de Jong

drs. S. de Jong

Inkopenvoor

 

Sanne de Jong is werkzaam als inkoper bij Inkopenvoor. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven bij aanbestedingstrajecten.

Leopold Sueters

mr. L.J.W. Sueters 

Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten

 

Leopold Sueters is advocaat bij Bartels Sueters. Hij is in 2016 voor het zesde jaar door Who’s Who Legal aangemerkt als toonaangevend advocaat op het gebied van aanbestedingsrecht.

Aad van Wijngaarden

mr. A.W. van Wijngaarden

International Tender Services BV

 

Aad van Wijngaarden is partner en senior consultant bij International Tender Services. Hij adviseert (semi-)overheden en nutsbedrijven bij aanbestedingen.

Redmar Damsma

Advocaat Loyens & Loeff

 

Redmar Damsma is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, Europees recht, contractenrecht en zorgregulatoir recht.

Drs. H.R. ’t Hart

Tender Services Group

 

Hugo ’t Hart is werkzaam bij Tender Services Group als senior adviseur. Hij richt zich nu vooral op het (strategisch) adviseren en het opleiden/trainen van allen die bij inschrijvende bedrijven betrokken (kunnen) zijn bij het aanbesteden.

Benieuwd naar de kennisbank?